q
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Over | Weintje Bloem
Interieurstyling, interieuradvies, interieur
15301
page-template-default,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Over

Weintje Bloem is in 2015 opgericht door Wendy Bloemendal en biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van interieur & styling.

Mijn doel is om de juiste omgeving te creëren. Ik geloof dat dit bijdraagt aan geluk. Of dat nu thuis, op het werk of op een evenement is.

Achtergrond

 

Het begon met het helpen van de mensen om mij heen. Mensen bij wie de ideeën ontbraken om van hun huis een thuis te maken, of die de tijd en creativiteit misten om hun evenement te stylen. Hun enthousiasme over het resultaat gaf veel voldoening. Hier wilde ik mijn werk van gaan maken. Ik heb opleidingen aan de interieuracademie gevolgd en het bankwezen vaarwel gezegd.. en daar was Weintje Bloem!

 

Inspiratie

 

De naam Weintje Bloem koos ik niet voor niets: deze staat dicht bij mij, persoonlijk. Weintje is mijn officiële eerste voornaam en Bloem een gedeelte van mijn achternaam. Daarnaast zijn bloemen en wijn voorbeelden van elementen die bijdragen aan sfeer; elementen die raakvlakken hebben met interieur en events. Mijn doel is om een ander te kunnen inspireren en helpen met mijn ontwerpen en ideeën, altijd met een persoonlijke benadering.

Mijn stijl? Dat doet er eigenlijk niet toe. Ik kijk naar wie de klant is en wat zijn of haar behoeften zijn. Dit is voor iedereen verschillend. Het is juist de uitdaging om ‘anders’
te denken en altijd met een passende oplossing te komen. Voor iedere smaak, elk project en elk budget.

Graag maak ik kennis met u om te bekijken hoe wij kunnen samenwerken. Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.
Hartelijke groet,
Wendy Bloemendal